Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Milovanović se vjerojatno skriva u RS-u'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnatelj policije Republike Srpske (RS) Uroš Pena izjavio je u srijedu novinarima u Banjoj Luci kako se Željko Milovanović, osumnjičenik za ubojstvo suvlasnika hrvatskog tjednika 'Nacionala' Ive Pukanića, najvjerojatnije skriva na području RS-a.

'Željko Milovanović se najvjerojatnije nalazi u RS-u, jer svi podatci kojima sada raspolaže policija RS-a upućuju na tu činjenicu', rekao je Pena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iznio obranu Slučaj Pukanić: I Luka Matanić odbacio povezanost s atentatom Slika nije dostupna Nakon jednomjesečne stanke Slučaj Pukanić: Ipak novo telekomunikacijsko vještačenje

'U ovom trenutku teško je reći gdje se Milovanović točno nalazi, jer da to znamo, odmah bismo ga uhitili. Ali kako su raspisane tjeralice za njim i u Hrvatskoj i u Srbiji te na temelju podataka kojima raspolažemo trebao bi se nalaziti na području RS-a', dodao je Pena.

To je prvi put da netko od čelnika policije RS-a javno kaže kako se osumnjičeni bjegunac za Pukanićevo ubojstvo skriva u Republici Srpskoj.

Nakon nedavna ubojstva Pukanića i direktora marketinga 'Nacionala' Nike Franjića u Zagrebu policija RS-a je u Doboju upala u stan u kojem je stanovao osumnjičeni Milovanović, ali ga ondje nije pronašla.

Mediji u BiH su optuživali policiju RS-a da je Milovanoviću dojavila kako se priprema akcija njegova uhićenja kako bi na vrijeme mogao pobjeći. No policijski dužnosnici RS-a to su više puta odbacili.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene