Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Probio vjetrobransko staklo

Nevjerojatna snimka: U vozača se zabio komad lima, spasio putnike pa umro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna snimka svjedoči o hrabrom kineskom vozaču koji je usprkos teškom ranjavanju uspio ostati sabran i tako spasio život svim putnicima autobusa.

Tijekom vožnje u vjetrobransko staklo autobusa zabio se komad lima težak tri kilograma, probilo je staklo i teško ranilo 48-godišnjeg Hangzhoua koji je vozio autobus, piše Reuters. Nevjerojatna nesreća dogodila se prošli petak.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu

Vozač je hitno prebačen u bolnicu gdje je operiran. Komad lima ozlijedio mu je trbuh i prsa. Usprkos dvije operacije, nije uspio preživjeti.

Putnici su mu itekako zahvalni što je u trenutku ranjavanja ostao priseban i nije izgubio kontrolu nad vozilom. Sabrano je usporavao autobus i sigurno ga zaustavio. Upalio je sva četiri pokazivača smjera, povukao ručnu kočnicu i savjetovao putnicima da ne hodaju okolo autobusa jer su na autocesti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene