Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva žena

"Ako ovo čitate, znači da sam preminula": Ostavila potresnu poruku prijateljima s posljednjom željom

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Žena iz New Yorka koja je umrla od raka jajnika prikupila je dovoljno novca da otplati milijune dolara tuđih medicinskih dugova.

Zahvaljujući Casey McIntyre, koja je umrla od raka jajnika u 39. godini, izbrisat će se milijuni dolara medicinskog duga siromašnih građana u Americi.

U poruci na društvenim mrežama koja je objavljena nakon što je preminula, Casey McIntyre (38) zamolila je pratitelje da razmotre donaciju za njezinu svrhu, piše BBC

Rekla je da je planirala otplatiti tuđe medicinske dugove kako bi proslavila svoj život i pomogla drugima.

"Ako ovo čitate, znači da sam preminula", stoji u objavi na društvenim mrežama. 

"Voljela sam sve vas cijelim svojim srcem i znala sam koliko sam i ja bila voljena. Kod kuće sam sa svojom obitelji i prijateljima provela posljednjih pet mjeseci i bilo je čarobno", napisala je u poruci koja je objavljena uz desetak obiteljskih fotografija.

Dodala je da je bila sretna što je imala pristup visokokvalitetnoj medicinskoj skrbi dok se borila s rakom jajnika u četvrtom stadiju i željela je da i drugi imaju isto.

Pročitajte i ovo Bolnica Al Shifa u Gazi Iz minute u minutu Izrael objavio nove snimke: "Ovo su dokazi da Hamas koristi bolnicu za terorizam"

Casey i njezin muž uključili su se u kampanju RIP Medical Debt preko koje se prikupljaju sredstva i brišu dugovi kupljeni od bolnica i drugih pružatelja zdravstvenih usluga.

Ova neprofitna organizacija objašnjava da svakim doniranim dolarom kupuje oko 100 dolara duga, a cilj joj je pomoći ljudima s nižim primanjima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene