Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mila Cicak: 'Vjerovala sam dr. Dabiću'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mila Cicak, za koju srbijanski mediji tvrde da je bila ljubavnica Radovana Karadžića, u vrijeme dok je on živio pod krinkom dr. Dragana Dabića kaže kako se od njegovog uhićenja osjeća kao u paklu, u 'zatvoru s nevidljivim rešetkama'.

Cicak je rekla da je bila u potpunome šoku kada je doznala istinu o čovjeku s kojim se družila posljednjih mjeseci. On je za nju dr. David Dabić, humana osoba koja ljudima izlazi u susret te za svakoga ima toplu riječ.

Pročitajte i ovo Majka oboljele djevojćice Sanja Matijević Rončević (Foto: Dnenvik.hr) Građani još jednom pokazali veliko srce Majka malene Mile na vijest o pronalasku tri potencijalna donora krvotvornih matičnih stanica: "Za Milu to znači život i potencijalno izliječenje" Slika nije dostupna Proširenje zjenica, gubitak pamćena Iz prodaje povučen otrovni čaj od čička

'Svjet mi se odjednom srušio', kaže Mila.

53-godišnja samohrana majka kaže kako od uhićenja jednog od najtraženijih haških bjegunaca proživljava 'osobni pakao'. Nakon što su je njezina slika izašla u novinama s napisima kako je ona tajanstvena ljubavnica dr. Dabića, novinari je prate na svakom koraku, a njezin stan u Zemunu je neprestano 'pod opsadom', objašnjava Mila, te dodaje kako proteklih dana ne može ni jesti, ni spavati, ni misliti, a kamoli izaći iz stana.

Zbog svega je već pomalo ljuta pa razmišlja tužiti medije za ugrožavanje njezine privatnosti.

'Snimaju moj dom, objavili su moje ime i napisali da sam imala vezu s bjeguncom Radovanom Karadžićem, te da sam ga skrivala, iako su moji susjedi posvjedočili kako ga nitko nikada nije vidio u mojoj zgradi', ljutito objašnjava Mila. 

'Nikada nismo bili u ljubavnoj vezi, već prijateljskoj, a zajedno smo i radili', kaže Mila.

'Ako moram govoriti o dr. Draganu Dabiću, mogu samo reći da je imao sve najbolje osobine. Svo vrijeme našeg zajedničkog rada nikada nije pokazao nikakve loše osobine, pa vjerujem da je zaista takav. Mislim da se ne možete toliko pretvarati svo to vrijeme. Možda ja previše vjerujem ljudima. No on je za mene bio dobar čovjek i takav će i ostati', kaže Mila Cicak.

Navodna ljubavnica dr. Dragana Dabića naglasila je također kako je ona 'ozbiljna osoba' koja nikada ne bi svog 26-godišnjeg sina dovela u bilo kakav kontakt s osobom osumnjičenom za ratne zločine. 

>> Petar Glumac ipak nije Radovan Karadžić?

>> Karadžić posvađao Kurde i Turke!

>> Vujačić: Karadžić neće biti u Haagu prije srijede

>> Karadžićev nećak: Bio sam njegov jedini pomagač

>> Karadžićev odvjetnik podnio žalbu na odluku o izručenju Haagu

>> Karadžić kao Hrvat u Beču liječio reume, neplodnost...

Mila je ispričala kako je dr. Dragana Dabića upoznala prije sedam mjeseci na javnom predavanju. Dodala je kako ju je odmah zainteresirao te da su postali dobri prijatelji. Uskoro su počeli i raditi zajedno.

Prema Milinim riječima Dr. Dabić, tj. Radovan Karadžić radio je s jednim autističnim dječakom koji je pokazivao veliki napredak. Odvela je novinare kod dječakovih roditelja u beogradsko predgrađe. 

Dječakovi roditelji nisu htjeli otkriti identitet, ali potvrdili su Milinu priču. Prema njihovim riječima, dječak je u posljednje vrijeme počeo reagirati na svoje ime i polako prilaziti ljudima. 

'Ne mogu vjerovati da je to zaista Radovan Karadžić. što da sada kažem? Jednostavno sam šokirana', kaže dječakova majka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene