Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traje potraga

Majka ubojice malene Danke bez imalo srama pravda sina: Otkrila što je policija uzela iz kuće

Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju
Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju Vesna Lalić/Nova.rs
Aktualno Galerija Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju Foto: Vesna Lalić/Nova.rs Potraga za tijelom djevojčice - 6 Potraga za tijelom djevojčice - 6 Foto: Vijesti u 17 Potraga za tijelom djevojčice - 2 Potraga za tijelom djevojčice - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Potraga za tijelom djevojčice - 2 Potraga za tijelom djevojčice - 2 Foto: Vijesti u 17 +9 Potraga za tijelom djevojčice - 1 Galerija 1/14 >>
I dalje traje potraga za tijelom ubijene Danke Ilić, a majka ubojice Svetlana Dragijević i dalje pravda svog sina.

Svetlana Dragijević, majka Dalibora Dragijevića, koji je ubio malu Danku Ilić, ponovno šokira svojim izjavama.

"Netko drugi je to napravio pa je njemu smjestio. Plašim se policije, bili su u mojoj kući, iznijeli svašta. Uzeli su motornu pilu, bili su svi u bijelim odijelima, uzimali brisove. Bili su od deset do pola tri ujutro, ima sve u papirima, sve piše. Ne znam ništa, ništa ne znam. Susjedi su bili na pogrebu, ali rodbina nije", rekla je Svetlana. 

Pročitajte i ovo Danka Ilić I dalje traje potraga Dankin mali brat napokon vraćen roditeljima: Otkriveno gdje je bio dosad

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje Mormonski par ubio dvoje djece i ženu: Mališane su nazivali zombijima, vjerovali u sudnji dan - "Nezgodne smrti se događaju"

"Susjedi dolaze navečer i sjede sa mnom, plašim se navečer biti sama. Ja mislim da moj sin nije kriv, ali ništa ne znam. Nemam kontakt s njima, ne znam ni kako je Dejan priznao, to je namještaljka", rekla je Svetlana.

Tijekom cijelog razgovora ponavljala je da ju je strah biti sama, piše Informer. 

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Podsjećamo, malena Danka Ilić iz Bora nestala je u utorak 26. ožujka. Istragom je otkriveno da je djevojčica ubijena i to je javnosti rečeno 4. travnja. Dijete su autom udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević, nakon čega je djevojčica udavljena. Osumnjičenici su Dankino tijelo najprije bacili na deponij, a potom su ga premjestili na drugu lokaciju, koju sada ne žele otkriti. I dalje traje potraga za Dankinim tijelom.

Otac i brat Dejana Dragijevića uhićeni su zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radi određen pritvor.

Dalibor Dragijević sahranjen je u četvrtak na seoskom groblju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene