Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozlilo mu je

Otkriven uzrok smrti brata Dankinog ubojice: Priveden je zbog sumnje da je pomogao sakriti tijelo

Aktualno Galerija Ilustracija Ilustracija Foto: Screenshot Potraga za tijelom djevojčice - 1 Potraga za tijelom djevojčice - 1 Foto: Vijesti u 17 Potraga za tijelom djevojčice - 2 Potraga za tijelom djevojčice - 2 Foto: Vijesti u 17 Potraga za tijelom djevojčice - 3 Potraga za tijelom djevojčice - 3 Foto: Vijesti u 17 +2 Potraga za tijelom djevojčice - 4 Galerija 1/7 >>
Brat ubojice Danke Ilić umro je u pritvoru.

Dalibor Dragijević (40), brat ubojice Danke Ilić koji je priveden zbog sumnje da je pomogao sakriti tijelo dvogodišnje djevojčice, umro je u pritvoru, izvijestili su srpski mediji.

U ranim jutarnjim satima mu je pozlilo i usprkos pravovremenoj reakciji policijskih službenika i liječnika koji su pokušali reanimaciju, on je umro u 3:10 sati. Mrtvozornik je utvrdio da se radi o prirodnoj smrti, a kako javlja Blic, utvrđeno je da je umro od infarkta. 

O događaju je odmah obaviješteno Više javno tužiteljstvo u Zaječaru, koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.

Blic piše da je Dalibor Dragijević priznao da je pomogao bratu Dejanu da se riješi tijela Danke Ilić. Kako pišu, on je policiju vodio na više lokacija tijekom jučerašnjeg dana, ali opet, niti na jednoj nije nađeno tijelo Danke Ilić.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi

Pročitajte i ovo Danka Ilić, privođenje osumnjičenih strašan zločin "Dok smo tražili Danku rekao je - džabe je tražite. Bio je smiren, više je pio": Prijatelj otkrio detalje o ubojici djevojčice

Podsjetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević, muškarci koji su uhićeni zbog sumnje da su ubili Danku, saslušani su u petak navečer, a jučer im je određen pritvor. Dragijević je priznao zločin, dok se Janković branio šutnjom, ali je obojici potom određen pritvor do 30 dana.

Policija je u međuvremenu uhitila Radu i Dalibora Dragijevića, oca i brata Dejana Dragijevića, zbog sumnje da su mu pomogli da premjesti tijelo ubijene djevojčice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene