Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje traje potraga

Dankin mali brat napokon vraćen roditeljima: Otkriveno gdje je bio dosad

Danka Ilić
Danka Ilić Foto: Društvene mreže/Screenshot
Deveti je dan potrage za tijelom ubijene djevojčice Dankom, kojoj se izgubio svaki trag 26. ožujka u mjestu Banjsko polje kod Bora. Dejan Dragijević i njegov kolega iz JKP-a Vodovod Srđan Janković (50) iz sela Luka uhićeni su 4. travnja zbog sumnje da su počinili zločin.

Trogodišnji Lazar, koji je dan nakon ubojstva svoje sestre Danke Ilić (2) 26. ožujka procjenom Centra za socijalni rad u Boru privremeno smješten u udomiteljsku obitelj, ponovo je vraćen svojim roditeljima Ivani i Milošu Iliću.

Pročitajte i ovo Nosač zrakoplova Theodore Roosevelt Nakon novih prijetnji Što rade američki nosač zrakoplova, razarači i azijski ratni brodovi u spornom moru?

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Potraga za malenom Dankom "Kriju još nešto, a postavlja se još jedno pitanje": Stručnjakinja za sigurnost djece o potrazi za tijelom male Danke Ilić

Navodno je majka ubijene Danke Ilić nakon tragedije koja je pogodila obitelj podvrgnuta psihijatrijskom vještačenju, s obzirom na to da je majka bila posljednja osoba koja je bila uz dijete tog kobnog dana kada se dogodilo monstruozno ubojstvo, piše Informer. 

Nakon toga dječak je vraćen roditeljima.

U petak je započeo deveti dan potrage za tijelom ubijene Danke.

Djevojčici se, podsjećamo, svaki trag izgubio 26. ožujka u mjestu Banjsko Polje kod Bora, u koje je došla s majkom Ivanom i godinu dana starijim bratom. Djevojčica se, kako se sumnja, išetala iz dvorišta dok je majka otišla do automobila i tad je počela agonija. Dejan Dragijević i njegov kolega iz JKP-a Vodovod iz Bora Srđan Janković (50) iz Luke uhićeni su 4. travnja zbog sumnje da su počinili zločin.

Prema riječima osumnjičenih, oni su Danku udarili službenim vozilom, a osumnjičeni Dragijević na saslušanju je priznao da je dijete zadavio. Tijelo su potom bacili na deponij na Starobanjskom putu, ali je ono premješteno dva dana poslije ubojstva i zasad se još ne zna gdje se nalazi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene