Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Karadžića odao telefonski poziv sinu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Radovana Karadžića, Svetozar Vujačić, rekao je da se njegov klijent u Beogradu krio posljednje tri godine, te da ga je odao telefonski razgovor sa jednim od rođaka koji je prisluškivala srpska tajna policija. Neki mediji nagađaju kako se radi o bjegunčevom sinu Saši.

Mediji u BiH pišu kako je tajna služba prisluškivala dr. Dabića, pa je 'uhvatila' jedan od poziva njegovog sina Saše, koji je potvrdio njihove ranije sumnje.

Pročitajte i ovo Poziv Poziv Domagoja Mikića Na zebri koja vodi u križanje poginuo je 12-godišnjak: Gdje su institucije? Prijelaz smrti - 3 Poziv Domagoja Mikića Prijelaz smrti na kojem je poginuo 12-godišnji dječak: "Mi smo se gledali preko ceste, on je krenuo, čuo sam kako gume škripe..."

Rasim Ljajić potvrdio je jučer da je praćena skupina osoba za koju se pretpostavljalo da su bile u kontaktu s Karadžićem te da je bjegunac na taj način lociran. 

Odvjetnik potvrđuje Ljajićevu izjavu.

'Locirali su Karadžića i počeli ga pratiti. Vidio je da ga prate, izlazio je u grad, išao u kino,' tvrdi Vujačić. 

Vujačić također navodi da je bivši direktor BIA-e Rade Bulatović, imao više informacija od sadašnjeg direktora Saše Vukadinovića, ali da je zajedno sa bivšim premijerom Vojislavom Koštunicom on te informacije 'amortizirao i predstavljao kao domoljubni čin'. 

Otkriveno je da je Karadžić koristio lažne dokumente na ime Dragana Dabića, no inače nije državljanin Srbije. 

Vukčević je potvrdio da je Karadžić bio vrlo uvjerljiv u skrivanju identiteta, bavio se alternativnom medicinom, tako je zarađivao, a radio je u privatnoj liječničkoj ordinaciji. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene