Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S jarmulkom na glavi

VIDEO Deset sati hodao Parizom kao Židov - evo što je doživio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video je napravljen za internet stranicu koja je u vlasništvu prijatelja i zagovornika izraelskog premijera Benjamina Netanyahua.

Izraelski novinar Zvika Klein snimo je antisemitsko iskustvo koje se, kako tvrdi, dogodilo tijekom desetosatne šetnje Parizom s jarmulkom na glavi.

Pročitajte i ovo Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama Zrakoplov u pariškoj luci Orly, ilustracija Šokantno otkriće Iznenadili se onim što su pronašli u podvozju zrakoplova: "Tijekom leta tu je -50 stupnjeva"

Dok je hodao turističim područjima sve je prolazilo mirno, no u prigradskim dijelovima s visokim udjelom muslimanskog stanovništva morao je trpjeti poglede pune mržnje, ratoborne primjedbe i neprijateljski govor tijela. Neki su pljuvali kraj njega.

Ona je Arapkinja, on Židov - Pogledajte poruku!

Video je produciran za NRG, izraelsku web stranicu u vlasništvu Sheldona Adelsona. Riječ je o milijarderu koji ima sjedište u SAD-u, a prijatelj je i zagovornik izraelskog premijera Benjamina Netanyahua.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene