Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

U Jemenu uhićena žena

Cameron: Bomba je trebala eksplodirati u avionu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski premijer David Cameron je izjavio da je paket s eksplozivom pronađen u britanskoj zračnoj luci trebao eksplodirati u zrakoplovu a jemenske su vlasti uhitile ženu za koju se sumnja da je upletena u slanje tog paketa.

'Vjerujemo da je naprava trebala eksplodirati u zrakoplovu', rekao je Cameron. 'Još nema dokaza da je trebala biti detonirana na britanskom tlu ali, naravno, to ne možemo isključiti', rekao je britanski premijer, a prenijela je agencija Dpa.

Pročitajte i ovo Zaruke u avionu Nije to očekivala VIDEO Tijekom leta iz Beograda u jednom trenutku neočekivano se oglasio pilot: "Poštovani putnici govori vam vaš kapetan" Zrakoplov u pariškoj luci Orly, ilustracija Šokantno otkriće Iznenadili se onim što su pronašli u podvozju zrakoplova: "Tijekom leta tu je -50 stupnjeva"

Dan nakon što su u zrakoplovima tvrtki Fedex i UPS na letovima za SAD nađena dva paketa poslana iz Jemena s eksplozivnim materijama u zračnim lukama u Britaniji i Dubaiju u tijeku su istrage na Bliskom istoku, Europi i SAD-u. Jemenski su dužnosnici rekli i da provjeravaju 'još sumnjivih pakleta koji su trebali biti poslani van zemlje, uključujući i neke za SAD'.

U Jemenu uhićena žena

Dužnosnik jemenskih službi sigurnosti rekao je da je u subotu uhićena žena za koju se smatra da je upletena u slanje paketa s eksplozivom za SAD nakon što je policija okružila kuću u Sani gdje se krila, izvijestila je agencija Reuters. 'Nacionalne snage sigurnosti upravo su uhitile ženu', rekao je dužnosnik i dodao da su vlasti ženu našle preko telefonskog broja koji je ostavila u tvrtki koja organizire prijevoze pošiljaka.

>> 'Bomba je bila snažna, mogla je srušiti zrakoplov'

Jemenski predsjednik Ali Abdulah Saleh je ranije rekao da su snage sigurnosti okružile kuću gdje se mlada žena sklonila no nije naveo gdje se kuća nalazi niti druge pojedinosti o ženi. Francuska je otkazala sve teretne letove koji su u njene zračne luke trebali stići iz Jemena. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene