Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičeno 14 osoba

Beograd: Počela uhićenja zbog paljenja američke ambasade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nekoliko srbijanskih gradova počela su uhićenja 14 osoba osumnjičenih za paljenje američke ambasade u Beogradu 2008. godine.

Više od godinu dana prikupljali su se dokazi i snimke na temelju kojih su identificirani sudionici u neredima, a RTS prenosi da su među njima i nogometni navijači koji su zbog nereda na stadionima otprije poznati policiji.

Pročitajte i ovo Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

>> Gore ambasade, a Beograđanke pljačkaju trgovine

'Kosovo je Srbija' - to je bio naziv prosvjeda iz 2008. u središtu Beograda kada je zapaljena ambasada SAD-a, a u neredima je život izgubio 20-godišnji Zoran Vujović iz Novog Sada, rodom sa Kosova. Prije godinu dana po drugi puta je započelo suđenje Milanu Živanoviću zbog sumnje da je s više nepoznatih osoba sudjelovao u paljenju ambasade, prenosi RTS.

>> Video: Svijet osuđuje nerede i paljenje američkog veleposlanstva, ambasadu zatvorila i Njemačka

Živanović je oba puta negirao da je sudjelovao u paljenju, ali je priznao da je sa zastave skinu zastavu SAD-a i stavio onu Republike Srbije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene