Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Saslušana na sudu

Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

Djevojčica uz majku pije sok
Djevojčica uz majku pije sok Foto: Getty Images
Majka (43) drogirala je sedativima svoju maloljetnu kćer koja se nalazila na bolničkome liječenju. Sud u Beogradu odredio joj je 30 dana pritvora.

Na sudu u Beogradu saslušana je 43-godišnja M.R. koju se sumnjiči da je u periodu od 29. veljače do 8. ožujka 2024. djevojčici davala lijekove za smirenje.

Prema saznanjima tužiteljstva, majka je svojoj maloljetnoj kćeri, koja se u navedenome periodu nalazila na liječenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i djeteta "dr. Vukan Čupić", davala različite vrste sedativa. Lijekove za smirenje je, bez suglasnosti i znanja liječnika, stavljala u sokove koje je djevojčica nakon toga pila, piše Blic.

Pročitajte i ovo Herzoga dočekali prosvjednici na otvaranju muzeja holokausta u Amsterdamu Traže prekid vatre Na otvaranju muzeja izraelskog predsjednika dočekali prosvjednici: Postavili mu putokaz prema Međunarodnom sudu pravde

Tužiteljstvo navodi da se u krvi maloljetne kćeri nalazila potencijalno smrtonosna doza sedativa te je sud osumnjičenoj, na prijedlog tužiteljstva, odredio 30 dana pritvora.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene