Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u SAD-u

Autobus se zaletio u nadvožnjak, poginula jedna osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je jedna osoba poginula nakon što je autobus 'double - decker' u kojem je bilo više od 60 osoba udario u nadvožnjak u blizini Chicaga.

Prometna nesreća dogodila se jučer u popodnevnim satima po lokalnom vremenu, na autocesti između Chicaga i St. Louisa, javlja ABC. U nesreći je poginula žena koja je sjedila na gornjem prednjem dijelu vozila. Hospitalizirano je 30 osoba.

Pročitajte i ovo Automobil u Puli završio na krovu nakon sudara sa stupom - 6 U Puli FOTO Krš i lom na obali: Zabio se autom u stup, srušio ga i prevrnuo se na krov Urušila se pozornica u Meksiku - 2 Jako nevrijeme FOTO Raste broj mrtvih nakon urušavanja pozornice: Među stradalima i dijete - građanima poslano upozorenje

Autobus je udario u betonski nosivi zid nadvožnjaka. Ubrzo nakon toga na mjesto nesreće stigla su tri vozila hitne pomoći, pet helikoptera i sedam vatrogasnih vozila, izvijestila je policija.

Vlasti kažu da je uzrok nesreće puknuće gume na kotaču.

>> Nevjerojatna snimka: Hitna pod prekršajem spašava pješake!

'Sigurnost je naš prioritet. Megabus će nastaviti izvještavati o detaljima kada oni budu poznati', rekao je glasnogovornik Megabusa, autobusnog prijevoznika u čijem je vlasništvu autobus koji se zaletio u zid. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene