Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedva izbjegli najgore

Adelaide: Molotovljevim koktelom na srpski par drugi put u tjedan dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski bračni par u australijskom gradu Adelaidu sinoć je za dlaku izbjegao smrt kada je na njihovu kuću bačen molotovljev koktel, drugi u samo sedam dana.

Stanari kuće u naselju Woodville, koje australijski novinari predstavljaju kao srpski par u šezdestim godinama, sa imenima Jelena i John, izjavili su da je John vidio muškarca kako baca zapaljeni molotovljev koktel kroz prozor njihove kuće oko 2.30 sati ujutru po lokalnom vremenu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaposlenik bolnice? Osumnjičenik za napad na Goljak pušten u nedostatku dokaza Slika nije dostupna Za sobom ostavio grafit Priveden mogući napadač na dječju bolnicu Goljak

>> Zagreb: Bacio molotovljev koktel na dječju bolnicu

'Da je moj muž spavao u toj sobi, on bi izgorio ', rekla je Jelena jecajući prenosi Blic Adelaidenow.com.

Par je odmah izašao iz zapaljene kuće u vrt, odakle su pokušali ugasiti vatru kantama vode i crijevom za vodu, ali su uskoro morali pozvati vatrogasce. Požar je načinio štetu koja je procijenjena na 150.000 australskih dolara (oko 110.000 eura).

Jelena i John ne znaju što je razlog napada

To je drugi put u tjedan dana da je na kuću Jelene i Johna bačen molotovljev koktel. Prvi se, srećom, odbio o gredu i završio je u dvorištu. Jelena kaže da je na njihov dom pucano u ožujku, a da su meci pogodili cvijeće na prozorima. Ona tvrdi da ne zna razlog napada na njihovu kuću, u kojoj stanuju od 1984. godine.

'Mi ovde živimo prelijepo, sretno. Svi susjedi me znaju, uvijek sam u kući ili u vrtu, kuham. Nismo u svađi ni sa kim', rekla je Jelena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene