Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za sobom ostavio grafit

Priveden mogući napadač na dječju bolnicu Goljak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija privela je osobu koju povezuje s bacanjem molotovljeva koktela na Specijalnu bolnicu za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim teškoćama Goljak.

'Jednu osobu povezujemo s tim kaznenim djelom i ona je pod kriminalističkom istragom', kazala je policijska glasnogovornica Jelena Bikić, ne želeći iznositi nikakve pojedinosti dok ne završi istraga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jedva izbjegli najgore Adelaide: Molotovljevim koktelom na srpski par drugi put u tjedan dana Slika nije dostupna Pravobraniteljica osudila napad 'Nerazumljiv podmukli čin uperen prema slabijima'

>> Zagreb: Bacio molotovljev koktel na dječju bolnicu

O privođenju osobe za koju se sumnja da je u utorak oko 4 sata bacila molotovljev koktel u jednu ordinaciju bolnice Goljak već je danas za posjeta toj bolnici izvijestio ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović. Kazao je da je od ravnatelja policije doznao da je osumnjičena osoba sinoć privedena.

Ministar je obećao da će se iz hitnih pričuva nabaviti uređaj EEG uništen u požaru u kojemu nitko nije ozlijeđen. Nakon napada molotovljevim koktelom na zidu bolnice otkriven je natpis 'Za uspešno lečenje'. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene