Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne zna gdje se uputio

EKSKLUZIVNO: Snimili smo Sanadera prije napuštanja Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sanader više nije u Hrvatskoj.

Kako ekskluzivno doznajemo, Ivo Sanader jutros je izašao iz kuće i napustio Hrvatsku. Krunoslav Borovec iz MUP-a, potvrdio nam je kako je Sanader registriran na graničnom prijelazu Bregana u 11.10 sati. Iz kuće je izašao u 10.45 sati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pod povećalom javnosti Tko je sudac kojeg su zvali 'HDZ-ov dečko'? Slika nije dostupna Pozdravio presudu generalima Europarlamentarac Posselt pozdravio oslobađanje generala

Borovec je dodao kako 'u trenutku prelaska državne granice policija nije imala nikakav pravni osnov navedenoj osobi zapriječiti izlazak iz zemlje'.

Bivši premijer i saborski zastupnik Ivo Sanader jutros se nije pojavio u Saboru. Iz kuće je izašao u crnom kaputu, kratko bacio pogled unazad i krenuo svojim poslom put grada. u Međuvremenu iz DORH-a je jutros u Sabor stigao zahtjev za skidanjem zastupničkog imuniteta Sanaderu zbog kaznenog djela zloporabe položaja i ovlasti, a mandatno imunitetno povjerenstvo o tome će raspravljati u 14.30 sati.

Prema neslužbenim informacijama Ivo Sanader je još jučer zatražio neku dokumentaciju sa sjednica saborskog povjerenstva za privatizaciju Ine. Vjerojatno je i sam svjestan da se pravosudni obruč oko njega steže pa da treba i on početi prikupljati dokumentaciju.

>> Iz DORH-a stigao zahtjev za skidanjem imuniteta i privođenje Sanaderu

>> Svi usponi i padovi Ive Sanadera

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene