Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Širio se vonj

U napuštenom krematoriju pronađeno 60 trupala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokušava se utvrditi koliko je djece, koliko žena i koliko muškaraca.

Meksičke vlasti su pronašle barem 61 truplo u napuštenom krematoriju u turističkom gradu Acapulcu, na jugu, rekao je u petak za AFP državni tužitelj države Guerrera, Miguel Angel Godinez.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna predviđanja Najvažnija izborna godina počela krvavim obračunom: Karteli ubili dva gradonačelnička kandidata Nesreća u Meksiku sjeverozapad Meksika VIDEO Strašna nesreća u turističkom odredištu: Sudarili se autobus i kamion, u buktinji izgorjelo 19 ljudi

'Zasad imamo 61 truplo i pokušavamo utvrditi koliko je djece, koliko žena i koliko muškaraca među njima', dodao je Godinez u telefonskom razgovoru ne navodeći uzrok njihove smrti.

Trupla, pronađena na gomili u privatnom krematoriju koji je zatvoren prije gotovo godinu dana, bila su umotana u plahte i posuta vapnom, rekao je pak čelnik mjesne policije koji je htio ostati anoniman.

Pronađeno 11 osakaćenih i spaljenih trupala

Na tom području je u četvrtak navečer raspoređen velik broj redarstvenika pošto su stanovnici upozorili na vonj koji se širi s tog mjesta.

Državni tužitelj je dodao da postoje 'indicije i tragovi' i da će uskoro uslijediti uhićenja.

U Acapulcu, jednom od meksičkih gradova najteže pogođenih nasiljem, organizirani kriminal vrši snažan pritisak na stanovnike prigradskih naselja tog turističkog odredišta.

Misterij i nakon dva mjeseca: 'Gdje su naša djeca? Imaju li hrane i vode?'

U istoj državi Guerreru koncem rujna su nestala 43 studenta nakon napada lokalne policije i pripadnika jednog narkokartela. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene