Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poručili mu 'Umvi!'

Torcida zapalila četničku zastavu, frustrirani Šešelj odgovorio na Twitteru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Torcida je na vandalizam Vojislava Šešelja odgovorila - vandalizmom. A Šešelj se našao isprovociran pa je svoje frustracije ispucao na Twitteru.

Tijekom jučerašnjeg gradskog derbija između Hajduka i Splita Torcida je na sjevernoj tribini zapalila četničku zastavu i izvijesila transparent s porukom 'Umvi!'

Pročitajte i ovo Matejas Jozipović - 1 "Jesam li sad pravi Hrvat?" FOTO Šou u vijećnici: Donio križ, zastavu i majicu s hrvatskim grbom pa provocirao hadezeovce Slika nije dostupna poražavajuće dopuštanje skupa Predsjednica o Šešeljevu skupu u Hrtkovcima: "Izrugivanje žrtvama na mjestu zločina civilizacijski je poraz za jedno društvo"

Ovaj incident dolazi samo nekoliko dana nakon provokacije Vojislava Šešelja koji je pred Beogradskom palačom pravde spalio Hrvatsku zastavu na čemu se nije zaustavio te je naknadno poručio kako će hrvatske zastave nastaviti paliti, a u Hrvatsku da će jednom ući naoružan tenkom.

Na paljenje četničke zastave od strane Torcide Šešelj je uzvratio tweetovima koji jasno daju do znanja o kakvom se stupnju mentalnog razvoja tu radi. Izgleda da je bio vrlo frustriran budući da je u samo nekoliko minuta ispalio četiri tweeta na istu foru.

VIDEO Šešelj ovog puta provocira predsjednicu Hrvatske

Prvo tweet glasio je 'Jučer na nogometnoj utakmici Hajduk-Split, paleći četničku zastavu, 'Torcida' mi je poručila da umrem. Hoću, umrijet ću na Kolindi, od iscrpljenosti.'

Uslijedio je tweet 'Ne samo da ću i dalje spaljivati hrvatske ustaške zastave, nego ću uskoro zapaliti cijelu Hrvatsku, da bi se moja draga Kolinda što bolje zagrijala'.

Da bi nam još konkretnije dao do znanja o kakvoj se frustraciji i nemoći radi napisao je - 'Na Kolindi sam već isprobao najbolji način zagrijavanja. Polijem je benzinom, pa je kresnem. Kad mi Kolinda nije pri ruci, kresnem hrvatsku zastavu'.

A za kraj je ostavio poruku 'Ja ću i dalje da krešem Kolindu kao hrvatsku predsjednicu. Za uzvrat ustaše mogu krešu Tomu Nikolića. Čak može dvaput Tomu za jednom Kolindu.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene