Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nekulturan

VIDEO Šešelj ovog puta provocira predsjednicu Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vojislav Šešelj neprimjerenim i nekulturnim ispadima i dalje provocira.

Neprimjerene rečenice i dalje pljušte od strane srpskog radikala Vojislava Šešelja. Ovog puta još je jednu u nizu uputio na račun hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Pročitajte i ovo Predsjednica o incidentu u Beogradu (Foto: Dnevnik.hr) "Narušeni odnosi" Grabar-Kitarović o diplomatskom incidentu: "Ako se utvrdi da je Šešelj napravio to što tvrdi, za to treba odgovarati" Slika nije dostupna Zbog presude Šešelju DUBOKO RAZOČARANA Predjednica Grabar Kitarović uputila pismo glavnom tajniku UN-a

Brammertz: 'Najvažnije je da se što prije donese presuda Šešelju'

Povod njegovoj iznimno nekulturnoj izjavi jest komentar Grabar Kitarović o njemu kao politički neznačajnoj osobi.

Podsjetimo, napetost u regiji potaknuo je Šešelj kada je ovaj tjedan zapalio hrvatsku zastavu u Beogradu.

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je u četvrtak poruku predsjednici Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović u kojoj najoštrije osuđuje spaljivanje hrvatske zastave u srijedu u Beogradu i naglašava da iza takvih poteza ne stoji država niti bilo koji državni dužnosnik, priopćeno je iz Nikolićeva ureda.

'Prepoznajem Vašu iskrenu želju jačati naše dobrosusjedske odnose i u našim međudržavnim odnosima nadići svakojake incidentne situacije', stoji u poruci Kolinde Grabar Kitarović koju je u njezino ime svome srbijanskom kolegi, veleposlaniku Ivanu Mrkiću, prenio savjetnik predsjednice za vanjsku i europsku politiku Dario Mihelin, priopćeno je iz ureda predsjednice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene