Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva je sudbina čeka?

Tek predstavljena 'sestra' Coste Concordije uplovila u Dubrovnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tek prije par dana je predstavljena svijetu, a sestrinski brod nasukanog kruzera Costa Concordije, Costa Fascinosa pristala je u dubrovačku luku.

Vlasnici kruzera, Carnival Cruise Lines, nadaju se da će im vratiti povjerenje i novac. Costa Fascinosa izgrađena je u talijanskom brodogradilištu Fincantieri i može primiti 3.500 putnika. Brod je težak 114.400 tona.

Pročitajte i ovo Pitanje hotela Belveder Slika Dubrovnika Trebao je biti luksuzni hotel, a već 20 godina je ruševina: "Fantastičan projekt za koji je bilo i novca, ali je bio zaustavljan više puta" Slika nije dostupna Visoki luksuz i pregršt sadržaja Zavirite u unutrašnjost nasljednika Coste Concordije usidrenog u Splitu

>> Predstavljena 'sestra' Coste Concordije: Biste li se usudili ploviti njome?

Costa Fascinosa je plutajući grad s trgovačkim centrom, pet restorana, 13 barova, casino sobama i još mnogo drugih sadržaja. Trenutno se nalazi u Dubrovniku i sprema se za svoje prvo veliko putovanje. Pogledajte fotogaleriju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene