Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U virtualnom studiju

Sučeljavanje kandidata za predsjednika HDZ-a na Dnevnik.hr-u!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U virtualnom studiju Dnevnik.hr-a održalo se sučeljavanje kandidata za predsjednika HDZ-a.

Na sučeljavanje su pozvani svi kandidati za predsjednika HDZ-a, Jadranka Kosor,Darko Milinović, Domagoj Ivan Milošević, Tomislav Karamarko i Milan Kujundžić.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

>> Milošević: Da bi se vratio na vlast HDZ se mora vratiti u gradove

>> HDZ-ovci za posjet šefice Kosor maknuli Karamarkovu i opet stavili njezinu sliku

Opći sabor HDZ-a održat će se u nedjelju, 20 svibnja. gdje će se izabrati predsjendik, potpredsjednik te članovi Predsjedništva stranke. Na saboru HDZ-a zabranjeno će biti  fotografiranje i snimanje glasačkih listića i svi takvi bit će diskvalificirani, odlučilo je Predsjedništvo stranke.

Sva pitanja koja imate za predsjedničke kandidate HDZ-a mogli ste ostaviti na Facebook stranici Dnevnik. hr ili u komentarima ispod ovog teksta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene