Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez Polančeca

Sanader će svjedočiti oko privatizacije Ine?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer Ivo Sanader ipak bi se mogao pojaviti kao svjedok u jednoj od brojnih afera koje potresaju državu, onoj oko privatizacije Ine.

Sanader bi se kroz mjesec dana pred saborskim istražnim povjerenstvom za utvrđivanje činjenica u vezi s privatizacijom Ine te svih ugovora i dodataka ugovora između hrvatske Vlade i strateškog partnera MOL-a, mogao naći kao svjedok, piše Večernji list. Polančeca se, navodno, ne želi zvati da ne dođe do 'medijskog cirkusa'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prve reakcije 'Sjajan je glumac, vidi se od koga je to Petra naslijedila' Slika nije dostupna Sanader pred povjerenstvom Istraživanje Nove TV: Kosor i Vlada sigurni od Sanadera

Osim Sanadera, biti će pozvani i ministar financija Ivan Šuker, koji je i predsjednik Nadzornog odbora Ine, Ljubo Jurčić, koji je vodio i koordinirao prvi krug prodaje Ine te Slavko Linić, predsjednik Nadzornog odbora Ine, istaknula je Dragica Zgrebec, predsjednica Istražnog povjerenstva. Polančec bi bio pozvan, ističe Zgrebec, jedino u slučaju da u međuvremenu izađe iz pritvora. Zanimljivo je i da bi se sama premijerka Jadranka Kosor, isto tako mogla naći kao svjedokinja pred Istražnim povjerenstvom, a najavila je to i Zgrebec.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene