Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stara Lipa kod Požege

Požar im progutao cijeli život: Šesteročlana obitelj na ulici, djeca ostala bez knjiga i odjeće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teško je i samo zamisliti kako je to ostati bez krova nad glavom, bez svega što si imao. Upravo se to jutros dogodilo jednoj obitelji iz Stare Lipe kraj Požege. U požaru im je izgorjela kuća. Posjetila ih je reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Vištica.

Nitko srećom, nije stradao, no kuća je izgorjela do temelja.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

"Djeca i baka će prespavati kod prijatelja u Požegi, a muž i ja tu kod susjeda. Pojedinci su nam ponudili pomoć u ovom teškom trenutku", kazala je Anđelka Momirov Pašalić, vlasnica izgorjele kuće.

"Zapalila se špajza. Baka je prvo izlazila van i gledala zašto psi laju, ali je mužu bilo čudno što ona toliko šeće i psi laju, pa je izašao van. Tada je vidio da špajza gori i ušao u kuću i rekao nam da svi izađemo van i da zovemo vatrogasce. Nazvala sam vatrogasce i pokušala nešto spasiti, ali sve je u trenu nestalo", ispričala je Anđelka. 

"Nakon očevida je utvrđeno je da je požar izazvao kvar na hladnjaku. Sve je izgorjelo, djeca su ostala bez knjiga, bez odjeće... Telefonski sam se čula s gradonačelnikom Požege, rekao mi je da će službe sutra razgovarati s obitelji i da će im ponuditi smještaj u jednom od gradskih stanova ili pomoći pri plaćanju najma. No, sve je to tek - privremeno rješenje", izvijestila je iz Stare Lipe reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Vištica

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene