Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija će sankcionirati uporabu fašističkih znakova na Thompsonovu koncertu u Virovitici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je najavila da će snimati koncert Marka Perkovića Thompsona koji bi se u ponedjeljak navečer, 18. kolovoza, trebao održati u Virovitici i sankcionirati sve koji se tijekom nastupa zateknu s fašističkim i drugim zabranjenim znakovljem.

Glasnogovornik Policijske uprave virovitičko-podravske Josip Štajdohar priopćio je da se policija na takav korak odlučila zbog dosadašnjih incidenata na koncertima tog pjevača.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nakon odluke Visokog prekršajnog Ustavni sud još jednom ustvrdio: "Za dom spremni" je ustaški pozdrav i nije u skladu s Ustavom Joško Klisović Tri institucije, tri odluke Nižu se reakcije na odluku o pokliku ZDS, SDP želi da se presuda anulira: ''Ona je skandalozna, protivna zakonima i Ustavu i ne može opstati''

"Obzirom na dosadašnje nastupe i koncerte Marka Perkovića Thompsona obavještavamo javnost da će policija poduzeti zakonom propisane mjere snimanja. Ukoliko se neodgovorni pojedinci na koncertu zateknu s fašističkim ili drugim zakonom zabranjenim obilježjima bit će evidentirani te će protiv njih biti pokrenute zakonom propisane sankcije", navodi Štajdohar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene