Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukupno će ih biti 8

Otvoren prvi Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezaposleni, studenti, ali i zaposlene osobe te poslodavci od danas savjete o poslu i karijeri mogu pronaći na istom mjestu.

Na zagrebačkom Pučkom otvorenom učilištu otvoren je prvi Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri - CISOK. U Hrvatskoj će biti otvoreno ukupno osam takvih centara, a financirani su s gotovo 4 milijuna eura iz europskih pristupnih fondova.

>>
Završili ste fakultet i ne možete naći posao? Evo koje su vam mogućnosti!

'Ljudi koji dolaze u CISOK nisu broj, nisu besprizorno lice s druge strane, nego su to osobe sa svojom osobnosti,željama i mogućnostima, a na nama je da te mogućnosti i želje usmjerimo prema onom što je najvažnije - da se zaposlimo', kazao je ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Kako ulažete u svoj posao ili karijeru? Slika nije dostupna Mrsićev plan na djelu 'Ja sam onaj koji vas ništa ne košta, molim vas, zaposlite me'

Besplatnim savjetima, radionicama i testiranjima u odabiru ili promjeni karijere građanima će pomagati savjetnici. 'Bit ovoga centra je da se izdvoji iz same zgrade HZZ-a, da izaže van, da bude bliži korinicima, kazala je Ankica Paun Jarallah, ravnateljica HZZ-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene