Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Buka i lom

FOTO Šok u splitskoj bolnici: Komad stropa pao kod pedijatrijskog prijema!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U splitskoj bolnici tijekom noći srušio se dio stropa na centralni prijem. Srećom, u to vrijeme ondje nije nikoga bilo.

Sa stropa na pedijatrijskom prijemu u Splitu, na Firulama, odlomio se dio stropa i pao na pod. Sve se dogodilo oko 4 ujutro, potvrdio je za Dnevnik.hr zamjenik ravnatelja bolnice dr. Kolja Poljak.

Pročitajte i ovo KBC Split - 1 Završio u pritvoru Nemile scene u bolnici: Mladić nogom opalio liječnika pa ga policajci morali smirivati Ilustracija Dvije ozlijeđene osobe Nakon ponoći izbio požar: Vatrogasci iz kuhinje izvlačili muškarca u invalidskim kolicima

>> Alarmantno u splitskoj bolnici: Pacijente šalju u Zagreb na liječenje

'Na centralnom prijamu gdje je upis pacijenata urušio se dio nadstrešnice. Pored njega je odjel pedijatrije. Tu inače dolaze vozila hitne pomoći i automobili kojima se bolesni dovoze u bolnicu. Bilo je to u gluho doba noći, pa srećom, nitko nije ozlijeđen', rekao je dr. Poljak.

Ovom rušenju stropa ne zna se uzrok. 'Nije bilo nikakvih radova u tijeku, ali to je zgrada rađena prije 50, čak i više godina. Osobno sam naložio našoj ekipi i inženjerima da ispitaju što je točno uzrok', rekao je dr. Poljak.

Dodaje kako je nakon što je pao dio stopa sanirana šuta, ali zbog mjera predostrožnosti preusmjeren je prijam pacijenata na ulaz preko kirurgije. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene