Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dio javnosti ne odbacuje taj razlog

Odlazi li Sanader ipak zbog zdravlja?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je premijer Ivo Sanader odmah nakon objave odluke o napuštanju premijerske pozicije izričito kao razlog odbacio eventualnu bolest dio političke javnosti i dalje špekulira o toj mogućnosti.

Mnogi političari kao jedini opravdani razlog za ostavku u ovom trenutku smatraju upravo premijerovo zdravstveno stanje, iako naglašavaju to nikako ne žele.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potvrđena optužnica za Planinsku Sanader ide na treće suđenje Slika nije dostupna Kalmeta, Šuker, Thompson... Barišićeva tajnica: Na sastanke s Barišićem dolazili su utjecajni ljudi!

Nekoliko sati nakon Sanaderove novinske konferencije u saborskim hodnicima ponovno se počelo spominjati njegovo zdravstveno stanje. 'Spomenuo je da su određeni zdravstveni problemi u stvari bolje rečeno sugestije tih koji su obavili pregled sugerirali su mu da ipak uspori, da ode u drugu brzinu', rekao je Šemso Tanković. Ova je Šemsina izjava mnogima ostavila još veći upitnik iznad glave.

>> Sanader dao ostavku i povlači se iz politike!

>> Mesić iznenađen trenutkom ostavke

Anđelko Milardović, direktor Centra za politološka istraživanja za Dnevnik.hr je rekao kako se trenutno mogu samo nagađati razlozi premijerove ostavke. 'Ako je razlog zdravstveni, onda se premijeru Sanaderu nema što prigovoriti. No, premijer Sanader je izričito demantirao da se radi o zdravstvenim razlozima, tako da se u ovom slučaju sada može aludirati na izjave 'napušta brod koji tone'.

>> 'Kosor je izabrana da bude žrtvovana kada će biti najteže'

>> 'Bilo je za očekivati da će se povući s broda koji tone'

>> 'Prvo bace državu na koljena i onda podviju rep'

>> 'EU jedva prožvakala Sanadera, kako će Hebranga?'

Mislite li da je Sanader dao ostavku zbog zdravstvenog stanja?

  • Da
  • Ne, jer je demantirao
  • Ne
  • Ne znam

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene