Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kalmeta, Šuker, Thompson...

Barišićeva tajnica: Na sastanke s Barišićem dolazili su utjecajni ljudi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kirin, Šuker, Čobanković, Kalmeta samo su neki od utjecajnih ljudi koji su dolazili na sastanke s Mladenom Barišićem, posvjedočila je njegova tajnica Tamara Babić

Tamara Babić, koja je bila tajnica Mladena Barišića, svjedočeći u nastavku suđenja za Fimi mediju kazala je da su na sastanke s Barišićem u Carinu dolazili ministri Kirin, Šuker, Čobanković, Kalmeta.'Što se tiče estradnih zvijezda, sjećam se da su dolazili Thompson, Ivana Banfić, Miroslav Škoro, Nina Badrić i Mišo Kovač', kazala je svjedokinja.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Osjeća se ugroženo Dodiku nastavljeno suđenje: Proces nazvao farsom pa zaradio opomenu Ilustracija Sude mu Zbog bizarnog razloga umirovljeni pukovnik odavao tajne informacije o ratu u Ukrajini: "Ti si moj tajni doušnik, ljubavi!"

Kazala je i da je jednom došao Sanader, a nakon što joj je predočen iskaz iz istrage, kazala je da je Sanader došao kada više nije bio premijer.

>> Svjedokinja u Fimi mediji: 'Sanaderov odvjetnik rekao je da mogu uljepšati iskaz'

Da su spomenute estradne zvijezde dolazile kod Barišića, kazala je i Sanja Crnković, koja je bila voditeljica Barišićeva ureda. Posvjedočila je kako su ga posjećivale i osobe iz političkog života, a iskazivala je i o sefu u kojem su se ponekad čuvale velike svote. Rekla je i da je Barišiću dolazila i Branka Pavošević, te kako je jednom prigodom s njima u Barišićevom uredu brojala novac. Taj se put radilo o par milijuna kuna, a među novcem je osim kuna bilo i eura te nešto dolara.

Šte se tiče novca u sefu, svjedokinja je kazala kako je obično bio u kuvertama, tamno plavim vrećicama, a jednom i u tamno smeđoj torbi. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene