Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sadržaj od 30.000 eura

Pula: Taksist vratio torbu punu novca, vlasnik ruski diplomat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gabrijel Crnjac, 23-godišnji taksist iz Medulina, prošlog je tjedna učinio nešto što bi rijetko tko učinio u njegovoj situaciji.

Isprva je sve izgledalo kao običan radni dan, ali kad je Gabrijel išao na pauzu, u prostoru zračne luke u Puli je opazio nešto nesvakidašnje. Shvatio je da se radi o torbi sa vrijednim stvarima - mobitelima, diplomatskom putovnicom i nekoliko desetaka tisuća eura, prenosi Glas Istre.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

'Isprva nisam ništa dirao, već sam izašao iz WC-a i odmah se išao javiti policajcu i rekao mu što sam našao. Nije mi vjerovao pa sam onda išao po tu torbicu. No, on se malo i naljutio, pitao me zašto sam to dirao kada znam da je to zračna luka i da je možda čovjek tu negdje, ali ja sam mu rekao da nema nikoga i da je mogu i vratiti, ali će je tada uzeti netko drugi' rekao je Gabrijel.

>> VIDEO: Nisu imali pojma tko zapravo vozi taksi...

Nakon toga opisao je kako ga je policajac odveo u njihove prostorije, zatražio ga dokumente te je potom počeo vaditi stvari iz torbe. Kad su izvadili mobitele i putovnicu shvatili su kako se radi od  Rusu diplomatu. U trenutku kad su vidjeli količinu novaca, dotični Rus je doletio, a bio je u strahu da je izgubio putovnicu.

Na upit je li točna informacija da se radi o iznosu od 30-ak tisuća eura, Gabrijel je rekao kako nije siguran, jer nisu brojili novac. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene