Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadobila teške ozljede

Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice

Ilustracija
Ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Žena u Puli parkirala je na nizbrdici svoj automobil, no nije ga ubacila u brzinu te se on pokrenuo i prešao preko nje.

Na Premanturskoj cesti u Puli dogodila se nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 77-godišnja slovenska državljanka jučer oko 11 sati.

Naime, žena je parkirala vozilo na nizbrdici, a nakon što je izašla iz vozila, automobil se pokrenuo i krenuo prema nazad. Ne bi li ga zaustavila, žena je pokušala ući u vozilo, ali je izgubila ravnotežu i pala, nakon čega je automobil prešao preko nje.

Pročitajte i ovo Transparent kod zadarskog SDP-a - 2 kemikalije i fekalije FOTO Nakon napada osvanula iznenađujuća poruka kod zadarskog SDP-a

Zbog zadobivenih ozljeda 77-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da je zadobila teže ozljede.

Kako bi se izbjegli takvi događaji, Policijska uprava istarska savjetuje građane da prije izlaska iz vozila poduzmu sve mjere kojima bi se preveniralo da vozilo samo ne krene s mjesta na kojem je zaustavljeno.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni (Foto: AFP) dan kada je svijet stao "Ubili su ga jednim udarcem, to je stara metoda KGB-a": Cure nove informacije o smrti Navaljnog

To znači da je potrebno isključiti rad motora, osigurati vozilo parkiranom kočnicom i ubaciti u bilo koju brzinu uz preporuku ako je riječ o uzbrdici, u prvoj brzini, a ako je nizbrdica, u brzini za vožnju unatrag.

Također je potrebno zatvoriti prozore, zaključati vozilo i ključeve uzeti sa sobom kako neovlaštene osobe ne bi stavile vozilo u pokret.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene