Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Nakon Dnevnika Nove TV

Otkrio ih i CNN: Aplikacija za farmere uvrštena u '7 najluđih stvari na internetu'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Farmeron, aplikaciju za farmere koju je osmislio Osječanin Matija Kopić, američki je CNN uvrstio u sedam najluđih stvari na internetu. O Kopiću smo izvještavali i u Dnevniku Nove TV.

Aplikaciju za farmere, koju je osmislio Osječanin Matija Kopić, o kojemu smo krajem kolovoza izvijestili u Dnevniku Nove TV u sklopu projekta 'Bolja Hrvatska', američki je CNN uvrstio u '7 najluđih stvari na internetu', a njihov članak u cijelosti možete pročitati ovdje.

Pročitajte i ovo Ilustracija United Media N1 nastavlja uspješno partnerstvo sa CNN-om Slika nije dostupna Uspjeh mladih Osječana Osječki 'Farmeron' dobio 8 milijuna kuna investicija iz Silicijske doline

'Cijeli je tim ponosan', u kratkom nam je SMS-u Matija Kopić javio svoje dojmove.

U članku prepunom pohvala o dovitljivom Osječaninu, koji je olakšao život farmerima diljem svijeta, objašnjavaju put njegova uspjeha. Kopić je, naime, da bi pomogao ocu u vođenju farme, smislio aplikaciju, koju je nazvao Farmeron.

>> Osječki 'Farmeron' dobio 8 milijuna kuna investicija iz Silicijske doline

Farmeron je računala doveo na više od 650 farmi u 14 zemalja u svijetu. Kopić kaže da je najveći broj klijenata, njih gotovo pedeset posto, upravo u SAD-u.

Nije ovo prvi put da su se strani mediji raspisali o Matiji Kopiću. Naime, riječi hvale uputili su mu i iz poslovnog magazina Forbes.

Na tržište uskoro izlazi i nova verzija Farmerona. Sudeći po uspjehu prve verzije, hrvatski bi proizvod uskoro mogao postati standard svake farme na svijetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene