Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ODMETNUTI MOSTOVCI

OSNIVAJU SVOJ KLUB 'Petrov je nekompetentan i neodlučan'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Odmetnuti" zastupnici Mosta Ivan Lovrinović, Juro Martinović i Ivica Mišić osnivaju vlastiti zastupnički klub u Hrvatskom saboru, a zahtjev za to u četvrtak je upućen u saborske službe.

Iako navedena trojka tu informaciju nije htjela potvrditi niti opovrgnuti, Lovrinović je priznao da će u petak na tu temu biti organizirana konferencija za novinare.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most

Lovrinović je prethodno putem facebooka pozvao Božu Petrova, Tomislava Karamarka i Tihomira Oreškovića da podnesu ostavke.

"Mislim da bi uistinu najbolje rješenje za trenutnu političku krizu bio odlazak Oreškovića, Karamarka i Petrova. Voda se među njima zamutila, komunikacija nikakva pa nije logično očekivati da bi bilo kakav novi početak među njima bio moguć", poručio je Lovrinović.

Pritom je oštro napao lidera Mosta.

"Božo Petrov je na temelju zahtjeva SDP-a za ispitivanjem odgovornosti Karamarka u slučaju INA-MOL zatražio njegovo povlačenje iz Vlade. Ubrzo nakon toga Orešković je zatražio da i Karamarko ali i on napuste vladu, što je Petrov prihvatio ukoliko je to u interesu nacije i države. Sada kada je jasno da Karamarko odlazi, Petrov nema argumenta da ostane. Pored toga pokazao se nekompetentan i neodlučan. Samo moraliziranje bez učinaka pokazalo se nedovoljnim jer Vlada mora djelovati a ne filozofirati", ističe Lovrinović.

Također je na Facebooku objavio svoju fotografiju na kojoj se vidi kako prelazi preko mosta, što bi simbolički trebalo značiti da napušta političku platformu Most nezavisnih lista. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene