Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Demantirali medije

Most se oglasio: Evo što očekuju od HDZ-a i premijera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Most također upozorava javnost da se idućih nekoliko dana može očekivati niz neistinitih tvrdnji.

Most je u noći na nedjelju na Facebooku opovrgnuo da je dao HDZ-u rok do utorka u podne da, umjesto Tomislava Karamarka, izabere novog prvog potpredsjednika Vlade ili će u suprotnom potpisati zahtjev SDP-a za raspuštanjem Hrvatskog sabora.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati Slika nije dostupna Danas sjednica Predsjedništva HDZ-a Tko izlazi iz starog i ulazi u novi mogući sastav Vlade?

'Most nezavisnih lista nije dao HDZ-u nikakav rok do utorka jer želimo dati priliku premijeru da obrani svoju čast u Hrvatskom saboru i pred zastupnicima odgovori na neistinite optužbe navedene u obrazloženju njegova opoziva', objavio je Most na Facebooku

'Očekujemo od HDZ-a da povuče prijedlog opoziva premijera i predloži novog kandidata za potpredsjednika Vlade. Ako HDZ ipak ostvari najavu rušenja premijera i Vlade, tada će Most kao jedinu moguću opciju odabrati nove izbore', dodaje.

Most također upozorava javnost da se idućih nekoliko dana može očekivati niz neistinitih tvrdnji koje će se pozivati na 'izvore iz Mosta', ali s Mostom neće imati veze, napisali su na svojem Facebook profilu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene