Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Splitski gradonačelnik ne miruje

Kerum najavio izlazak na izbore: Prednost mi je socijalna osjetljivost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik Željko Kerum najavio je da sigurno ide na parlamentarne izbore i to samostalno, sa svojom Hrvatskom građanskom strankom.

Kerum kao svoje najveće uspjehe u proteklih godinu i pol mandata navodi socijalnu osjetljivost, veći broj vrtića te božićnice za nezaposlene i umirovljenike. Još jednom je ponovio da Todoriću, pa ni bilo kome drugome neće prodati svoje trgovine.

Pročitajte i ovo Đuro Sessa NEMA OSNOVE ZA STEGOVNI POSTUPAK Šef Vrhovnog suda pokrenuo etički postupak protiv sudaca koji su bili na zabavi u konobi Željka Keruma Slika nije dostupna Ročišta vjerovnika u veljači Totalni slom Kerumova poslovnog carstva: Još prije četiri godine utvrđen dug od 1,7 milijardi kuna

>> Kerum: Ne prodajem ništa Konzumu niti bilo kome drugome!

>> Kerum: Mediji su najveće zlo ovog društva!

Na novinarsko pitanje kada će konačno dovršiti hotel Marjan na kojem radovi već duže stoje, odgovorio je kako je to najveća investicija u Hrvatskoj teška milijardu kuna te da će biti gotova do ljeta. Pitali su ga i je li točno da je brojnim nezaposlenim Splićanima poručio da odu na selo okopavati zemlju. Kerum je to demantirao. 'Nisam ja rekao da se bilo tko treba odseliti iz grada nego da bi trebalo otići na selo posaditi povrće, obraditi masline ili voćnjake, imaju 20 kokoši pa će napraviti sebi neki prihod i biti će im lakše živjeti', rekao je Kerum.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene