Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O slučaju Merzel i Sabo

Karamarko: 'Ova Vlada se svađa sa svima, šta se ne bi svađali s državnim odvjetništvom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su šefica Porezne uprave i pomoćnik ministra financija ustvrdili kako je u slučaju kupnje zgrade Hitne medicinske pomoći u Sisku poštovana procedura reakcije nisu izostale.

Ministar poduzetništva Gordan Maras pozvao je Državno odvjetništvo da sad oni daju odgovor na koji način su zaključili da je zgradu Hitne medicinske pomoći u Sisku županica Lovrić preplatila za 4 milijuna i 200 tisuća kuna. U Državnom odvjetništvu poručili su kako ne komentiraju istrage.

Pročitajte i ovo Zapaljena kuća u Sisku policija traži počinitelja Ostali su bez svega i trebaju vašu pomoć! Zapalili su im kuću dok je u njoj bilo jedanaestero djece: "Ne znamo gdje ćemo spavati" Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

Zoran Milanović: Od Linića ću zatražiti detaljno izvješće, ako nije sve po zakonu - neće biti dobro!

'Volio bi, kao građanin ove države da DORH kaže na temnelju čega su oni zaključili da to vrijedi 5 milijuna i iz čega se vuče ovaj slučaj', rekao je ministar poduzetništva i obrta, Gordan Maras.

'Već smo naučili da se ova Vlada svađa sa svima, dakle, od ustavnog suda, suda, od vrhovnog suda pa šta se ne bi svađao s državnim odvjetništvom, oni su uvijek u pravu', rekao je Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene