Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Idemo dalje

Josipović i Tadić mogli bi se sastati u Vukovaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo ponudio je da Vukovar bude mjesto prvog susreta predsjednika Hrvatske i Srbije, Ive Josipovića i Borisa Tadića.

'Susret dva predsjednika u Vukovaru svijetu bi poslao poruku da su Hrvatska i Srbija spremne razvijati kvalitetne dobrosusjedske odnose', izjavio je Sabo.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili" Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer

Kako prenose mediji, takvu je mogućnost ponudio potpredsjedniku Vlade Srbije Božidaru Đeliću, prilikom nedavnog sudjelovanja na konferenciji Europske unije posvećenoj pripremi Strategije za Podunavlje, koja je održana u Budimpešti.

Svoju je 'ponudu' ponovio i tijekom prijema izlaslanstva srbijanske općine Stare Pazove. U razgovorima s izaslanstvom, koje je predvodio predsjednik Goran Jović, najveća pozornost posvećena je prekograničnoj suradnji i sudjelovanju u projektima koje bi Vukovar i Stara Pazova, mogli zajednički kandidirati prema pretpristupnim fondovima Europske unije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene