Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odličan potez

Hrvatska tvrtka koja je uložila 100.000 kuna u ono o čemu svaki radnik sanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stolni tenis, pikado, masažne fotelje... Ne nije riječ o nekom novom centru za zabavu i opuštanje već o jednoj od vodećih informatičkih tvrtki u Hrvatskoj. Oni su odlučili uložiti 100 tisuća kuna i svojim zaposlenicima urediti sobu za opuštanje po uzoru na najveće svjetske kompanije. Smatraju da će tako dobiti motiviranije i uspješnije radnike i odgovoriti ih od bijega u inozemstvo.

Zen soba, kako ju zovu, za radnike je pun pogodak. A dok se jedni bave sportom drugi se opuštaju.

Pročitajte i ovo Grupacija Fortenova - 1 Više od 45.000 zaposlenih Najveća poslovna grupacija u jugoistočnoj Europi: Pogledajte koliko je Fortenova važna za hrvatsku poljoprivredu Kolinda Grabar-Kitarović Sjedište u Zagrebu Bivša predsjednica krenula u poduzetničke vode: Osnovala tvrtku, poznato i čime će se baviti

Zabava će, smatraju u tvrtci, poboljšati obavljanje većinom visoko intelektualnih i kreativnih poslova za koje je nužna motivacija. 'Mislimo da ćemo kroz to pomoć da se zaposlenici riješe stresa i da na neki način prikupe motivaciju da bi bili još kvalitetniji i produktivniji', kaže član Uprave Leo Petrov.

'Nekad zapneš na nečemu što želiš riješiti nekad kad odeš i kad se baviš s nečim, s bilo kojim sportom brže ti dođe odgovor', dodaje zaposlenik Danijel.

KAKAV ŠEF! Nevjerojatno što je napravio svojim zaposlenicima

Iz Uprave kažu da radnici mogu dolaziti u sobu kad žele i ostati koliko žele.

To je i poruka mladim informatičkim stručnjacima da ne bježe u inozemstvo za većim plaćama.

'Puno puta možda taj financijski segment nije toliko ni bitan jer netko ne želi raditi za puno više novaca ako svaki dan mora ići s grčem na posao', dodaje Petrov.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene