Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne želi sjediti prekriženih ruku

Branimir Glavaš pokreće biznis u BiH!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odbjegli Branimir Glavaš u svojoj se novootkrivenoj domovini BiH osjeća poduzetno te planira poduzetničku karijeru.

On je u intervjuu za portal biznis.ba izjavio kako sigurno u BiH neće sjediti prekriženih ruku. Na pitanje otkud mu novac za to odgovara kako 'nije kulturno pitati čovjeka otkud mu novac'. Rekao je kako u Mostaru ne namjerava kupiti stan, već se pobrinuti za smještaj radi budućeg posla koji misli tamo pokrenuti.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

>> Za samo 3 mjeseca Glavaš sagradio kuću uz granicu

'Imam pomoć prijatelja sa svih strana. Da, pomažu mi prijatelji, i poznati i nepoznati te simpatizeri koje ne poznajem. Pomažu mi i kapom i šakom', rekao je za biznis.ba Glavaš. Osvrnuo se i na nepravomoćnu presudu izrečenu mu u Hrvatskoj, istaknuvši kako je ne priznaje te da je ona produkt politički instrumentaliziranog hrvatskog pravosuđa. 'Ja presudu ne priznajem niti ću priznati ni jednu jedinu presudu koja će biti osuđujuća', dodao je Glavaš.

'Ne uspoređujte me s Antom Jelavićem'

Tvrdi kako u BiH ništa nije dobio, već da će kupiti još jedan plac u Grudama te da u Mostaru namjerava pokrenuti posao i osnovati kompaniju. Usporedbe s Antom Jelavićem, koji je u BiH tražen zbog gospodarskog kriminala i koji se nalazi u Hrvatskoj, ljutito odbacuje. 'Ne može se mene tretirati kao Antu Jelavića koji je tretiran zbog gospodarskog kriminala, ne dozvoljavam da se između mene i Jelavića stavlja znak jednakosti', odlučno je rekao Glavaš.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene