Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Najviša ocjena Poglavlja 23 do sada'

Drobnjak: Otvorena je mogućnost da se pregovori završe u lipnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni pregovarač Hrvatske s Europskom unijom Vladimir Drobnjak je izvješće Europske komisije o Poglavlju 23 ocijenio dorbim i korisnim dokumentom.

Vladimir Drobnjak je rekao da je taj dokument dobar jer u njemu piše da smo postigli značajan napredak, što je dosada najveća ocjena o Poglavlju 23.

Pročitajte i ovo Fotografija s krizme Tijekom tjedna pregovori, a vikendom... FOTO Tajnik DP-a objavio je fotografije s krizme svoga sina: Na obiteljskom slavlju bio je i Ivan Anušić Premijer Andrej Plenković iz minute u minutu Pregovori gotovi do petka? "Elektabilni Bojan" odgovorio Plenkoviću, HDZ raspalio po Raspudiću

>> Swoboda: Hrvatska treba završiti pregovore, onda odrediti datum izbora

Koristan je, objasnio je Drobnjak, jer donosi jasne naputke što treba raditi u predstojećem razdoblju. Dodao je i da se svi zakoni doneseni u pravosuđu trebaju pokazati djelotvornima u praksi.

Za Hrvatsku je dobro i što će iduće izvješće biti konačno, a ne privremeno. Drobnjak je izjavio i da je u izvješću otvorena mogućnost da se pregovori zatvore u lipnju te da će Hrvatska uožiti dodatne napore da napravi sve što je potrebno za ostvarenje tog cilja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene