448181
448181
448181
448181
448181

Božo Petrov: Most će za četiri dana otkriti jamstva za suradnju

  • , 28.08.2016., 14:19
  • Autor:
  • komentara

Nakon što Most otkrije jamstva za suradnju, kaže Petrov, HDZ i SDP će pokazati svoje pravo lice, jer ako ih ne prihvate bit će to znak da ne rade za građane.

 
 
 
 
MOST otkriva jamstva za suradnju (Video: Vijesti u 17h)
MOST otkriva jamstva za suradnju (Video: Vijesti u 17h)

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Predsjednik Mosta Božo Petrov kaže da će se političari koji žele dobro Hrvatskoj morati složiti s jamstvima koje će Most ponuditi za četiri dana.

Lider Mosta smatra da između HDZ-a i SDP-a zapravo i nema razlike. 'Na razini čelništva i jedna i druga stranka nemaju razlike. Očito je baza progovorila, pa ih je strah da će izgubiti bazu. Postoji mogućnost velike koalicije, jer inače nije održiv sustav koji su stvorili. Nisu mogli izvlačiti novac i to je jedan od razloga zašto je pala vlada. Kad date priliku Oreškoviću da odradi dobar posao i da u tom trenutku rušite svoju Vladu, trebate imati dobar alibi, ali ga nisu imali. Treba se upitati zbog čega su oni to napravili, ako je Hrvatska krenula u dobrom smjeru. Samo zbog toga što nisu mogli uživati ono što su uživali zadnjih 20 godina i to im je Most napravio. Ovo je prvi put da ni HDZ ni SDP nisu mogli koristiti državnu blagajnu kao svoju samoposlugu', kazao je Petrov.

Milan Bandić kazao je kako oba čelnika velikih stranaka odlaze na suprotnu stranu, Milanović na desno, a Plenković na lijevo, ali da su zapravo isti.

Radimir Čačić komentirao je posljednje Milanovićeve izjave o susjednim zemljama koje su uzburkale javnost, ali i Milanovićevu izjavu o Plenkovićevoj majci.

Takva retorika nikako nije dobra i ona, kada je riječ o susjedima može štete čak i za gospodarstvo, smatra Čačić.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se