Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izborna kampanja

Božo Petrov: Most će za četiri dana otkriti jamstva za suradnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što Most otkrije jamstva za suradnju, kaže Petrov, HDZ i SDP će pokazati svoje pravo lice, jer ako ih ne prihvate bit će to znak da ne rade za građane.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kritično o programu Reakcije opozicijskih stranaka i njihovih čelnika na program HDZ-a Slika nije dostupna 'Koalicija za premijera' Bandić: 'Najugroženiji u Zagrebu dobivaju besplatno dopunsko osiguranje'

Predsjednik Mosta Božo Petrov kaže da će se političari koji žele dobro Hrvatskoj morati složiti s jamstvima koje će Most ponuditi za četiri dana.

Lider Mosta smatra da između HDZ-a i SDP-a zapravo i nema razlike. 'Na razini čelništva i jedna i druga stranka nemaju razlike. Očito je baza progovorila, pa ih je strah da će izgubiti bazu. Postoji mogućnost velike koalicije, jer inače nije održiv sustav koji su stvorili. Nisu mogli izvlačiti novac i to je jedan od razloga zašto je pala vlada. Kad date priliku Oreškoviću da odradi dobar posao i da u tom trenutku rušite svoju Vladu, trebate imati dobar alibi, ali ga nisu imali. Treba se upitati zbog čega su oni to napravili, ako je Hrvatska krenula u dobrom smjeru. Samo zbog toga što nisu mogli uživati ono što su uživali zadnjih 20 godina i to im je Most napravio. Ovo je prvi put da ni HDZ ni SDP nisu mogli koristiti državnu blagajnu kao svoju samoposlugu', kazao je Petrov.

Milan Bandić kazao je kako oba čelnika velikih stranaka odlaze na suprotnu stranu, Milanović na desno, a Plenković na lijevo, ali da su zapravo isti.

Radimir Čačić komentirao je posljednje Milanovićeve izjave o susjednim zemljama koje su uzburkale javnost, ali i Milanovićevu izjavu o Plenkovićevoj majci.

Takva retorika nikako nije dobra i ona, kada je riječ o susjedima može štete čak i za gospodarstvo, smatra Čačić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene