Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dvije osobe ozlijeđene

FOTO Policija objavila detalje: 26-godišnjak se bez vozačke dozvole zabio Mercedesom u kuću

Aktualno Galerija Prometna nesreća u Hampovici - 1 Prometna nesreća u Hampovici - 1 Foto: ePodravina/Dinko Borozan Prometna nesreća u Hampovici - 2 Prometna nesreća u Hampovici - 2 Foto: ePodravina/Dinko Borozan Prometna nesreća u Hampovici - 3 Prometna nesreća u Hampovici - 3 Foto: ePodravina/Dinko Borozan +0 Prometna nesreća u Hampovici - 4 Galerija 1/4 >>
Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći u kojoj je automobil udario u kuću.

Automobil marke Mercedes zabio se u kuću uz glavnu cestu u naselju Hampovica na području općine Virje.

Na mjesto nesreće koja se dogodila u nedjelju oko 13 sati izašle su sve žurne službe, a ePodravine piše da su iz automobila morali izvlačiti mušku i žensku osobu. 

Pročitajte i ovo Viktor Orban proširenje EU-a Orban zavapio: "Izgubit ćemo Srbiju"

"Dvije osobe su ozlijeđene, pružena im je liječnička pomoć i nisu životno ugrožene. U tijeku je očevid", potvrdili su nam nakon prometne nesreće iz PU koprivničko-križevačke.

Policija je kasnije objavila da je osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka upravljao 26-godišnjak prije položenog vozačkog ispita.

"Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika, udario u betonski prilazni most, ogradu, zid kuće i betonski stup javne rasvjete", dodali su iz policije.

Lakše su ozlijeđeni vozač i 21-godišnja putnica. Vozaču je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i uzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, a protiv njega će biti pokrenut i prekršajni postupak.

Pročitajte i ovo Ilustracija užas u Italiji Trkača do smrti izgrizli rotvajleri: Pronašli ga u parku, imao je duboke rane na licu i rukama

Od siline udarca nastala je materijalna šteta na vozilu, ali i na kući u koju je udario.

"Bio sam u drugoj sobi i samo je puklo i zaprašilo se strašno. Došao sam tu i vidio sam da su zidovi popucali", rekao je stanar kuće u koju se zabio automobil za ePodravinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene