Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije osobe ozlijeđene

Kamion sletio s ceste i uletio u dječju sobu: Policija objavila detalje teške nesreće

Objavljeni su detalji prometne nesreće u kojoj se kamion zabio u kuću i srušio zid u Mirkovcima.

Vukovarsko-srijemska policija objavila je detalje o prometnoj nesreći u kojoj se kamion zabio u kuću.

"Policijski službenici su na mjestu događaja obavili očevid kojim je utvrđeno kako se, jutros oko 6:20 sati, vozač skupa vozila - teretnog automobila i poluprikolice slovenskih registracijskih oznaka, 40-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, nije kretao sredinom obilježene prometne trake kolnika Ulice Branka Radičevića u Mirkovcima, već je vozilo pomaknuo ulijevo, prešao preko lijeve prometne trake i bankine, sletio na zelenu površinu, gdje udara u crpnu stanicu za otpadne vode i ormar električnih instalacija, potom u ogradu obiteljske kuće 86-godišnjakinje i naposljetku u zid obiteljske kuće 43-godišnjakinje, koji od siline udara probija. U tom trenutku u prostoriji kuće u kojoj je urušen zid nalazila se maloljetnica", izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Helikopter Službe na terenu Nestao je američki helikopter s marincima

Vozač teretnog automobila i maloljetnica prevezeni su vozilima Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije u Opću Županijsku bolnicu, gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.

"Obavljenim alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu vozaču teretnog automobila. Zbog počinjenog prekršaja kojim je izazvao prometnu nesreću u kojoj ima ozlijeđenih osoba, vozaču je uručen obavezni prekršajni nalog", stoji u policijskom priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene