Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznat po paljenju automobila

Zbog sendviča nožem ranio prijatelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić otprije poznat policiji sinoć je zbog svađe oko sendviča nožem ubo svog poznanika.

Na području Maksimira, na Markuševačkoj cesti, u subotu kasno navečer 17-godišnji mladić nožem je teško ozlijedio 16-godišnjaka, kojemu je pomoć pružena u KBC Zagreb, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.
Do incidenta je došlo nakon verbalnog sukoba dvojice mladića koji su se znali od ranije, a 17-godišnjak je, nakon što je nožem ozlijedio prijatelja, pobjegao, ostavivši ga na cesti. Policija je osumnjičenog mladića pronašla na adresi stanovanja te je priveden na kriminalističko istraživanje, koje još traje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Užas u njemačkoj školi: Učenik nožem napao kolege, mediji objavili da ima mentalne probleme Ilustracija Uzvraća tužbom Čistačica pojela ostatke sendviča od tune nakon sastanka odvjetnika, dobila je otkaz: "Mislila je da će biti bačen"

Neslužbeno se doznaje kako su se mladići sukobili iz banalnog razloga, oko sendviča, a osumnjičeni mladić od ranije je poznat policiji po sudjelovanju u paljenju automobila u istoj četvrti. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene