Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nesporazum u prometu

Vodice: Srpski turist nije pretučen zbog nacionalnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Incident u Vodicama, u kojem je pretučen beogradski turist, dogodio se zbog nesporazuma između dva sudionika u prometu, a ne zbog nacionalnosti, rekla je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko-kninske Policijske uprave.

Nesporazum se dogodio kada je vozač automobila beogradskih registarskih oznaka izlazio sa parkirališta, a motociklist vozio u krivom smjeru. Nisu se sudarili, ali su se verbalno obračunali. Na kraju je motociklist i udario turista, a onda pobjegao na motoru.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća, motociklist sletio s ceste - 6 Traje očevid FOTO Prometna nesreća u centru Zagreba, motocikl završio na nogostupu Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

'Za motociklistom još uvijek tragamo i nismo utvrdili njegov identitet. Zbog toga se ne radi o napadu zbog nacionalnosti, jer on bi lako mogao i sam biti srpske nacionalnosti. Radi se samo o nesuglasicama u prometu', objasnila je Marica Kosor.

>> Nakon incidenta u prometu pretukao srpskog turista

Beogradski turist je zapravo povratnik iz Srbije, koji na Jadranu popravlja svoju kuću, a Vodice nije napustio odmah nakon incidenta, već je ostao još nekoliko dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene