Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi napad

Karlovac: Optužili mlade HDZ-a za nasilje, u HDZ-u kažu da ne znaju ništa o tome

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi karlovačke mladeži HDZ-a opet su u 'akciji'.

U noći sa subote na nedjelju pretučen je jedan 18-godišnjak, a među počiniteljima su navodno sin jednog državnog tajnika i jedan aktualni vijećnik HDZ-a u karlovačkoj županijskoj skupštini, piše Radio Mrežnica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ocijenili Plan 21 Mladež HDZ-a: Vladin program totalni je promašaj Slika nije dostupna Poražavajući rezultati Otkrili su kako sve varaju da bi došli do alkohola!

>> Karlovačka mladež HDZ-a prijeti vlasniku lokala?

Spomenuti mladići su, zajedno s još jednim vršnjakom, brutalno pretukli 18-godišnjaka prilikom čega su mu slomili nos. Mladićev otac je za Radio Mrežnicu ispričao kako je trojac napao, iscipelario i pretukao njegovog sina dok je bio vani s prijateljima. Rekao je da njegv sin nije prepoznao napadače, ali ih je prepoznao njegov prijatelj.

Nakon iživljavanja nad mladićem trojica nasilnika htjela su pobjeći, no prisutn isu ih zadržali do dolaska policije. Otac napadnutog mladića je najavio tužbe.

U policiji nisu htjeli previše reći jer je kriminalistička istraga još u tijeku. 'Možemo potvrditi da smo u nedjelju oko 00:50 sati primili poziv zbog remećenja javnog reda i mira u jednom lokalu u Žumberačkoj ulici', rekli su za Dnevnik.hr iz PU karlovačke. U skupštini karlovačke županije su rekli da ništa ne znaju o spomenutom događaju, a iste riječi dobili smo i od karlovačkog HDZ-a.

Podsjetimo,  o nasilničkom ponašanju dijela mladih karlovačkog HDZ-a  već je izvještavano 2008. godine kada su pojedini članovi demolirali jedan lokal u Karlovcu. Tada je sin državnog tajnika izbačen iz HDZ-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene