Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera Karlovac ima i nastavak

Karlovačka mladež HDZ-a prijeti vlasniku lokala?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od kad je prije dvadesetak dana nekoliko članova mladeži HDZ-a divljalo i vrijeđalo goste u lokalu Željka Godača u Karlovcu, na njega je krenula hajka. Prima prijeteće pozive, u lokalnim medijima ga se pokušava ocrniti, samo zato što je, kako kaže, htio zaštititi goste od vandala.

Svaki put kad se javi na telefon Željko Godač razmišlja hoće li primiti još jedno upozorenje. Svakodnevno prima pozive s nepoznatih brojeva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zlatna mladež Teherana FOTO Pogledajte njihovu 'zlatnu mladež'! Slika nije dostupna Ocijenili Plan 21 Mladež HDZ-a: Vladin program totalni je promašaj

Iako bivši policajac, prijetnje nije prijavio. Nema smisla, kaže, jer policija je ionako pod utjecajem politike. Predsjednik karlovačke mladeži HDZ-a tvrdi da oni s prijetnjama nemaju veze.

U lokalnom tjedniku koji je navodno pod utjecajem HDZ-a izašao je tekst u kojem se Godača pokušava ocrniti. Navodi se da bi mogao ostati i bez dozvole za rad. On priznaje da ima jednu kaznenu prijavu i najavljuje tužbu zbog klevete, jer svoj posao radi pošteno.

'Braniti svoj vandalizam time što će blatiti mene je najblaže rečeno smiješno i žalosno. Oni time više pokazuju i govore o sebi nego o meni', kaže Godač o cijelom slučaju.

Prije 20-ak dana kad je sve počeo bojao se odmazde lokalnih moćnika. Čini se da je imao i zašto.

Više u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene