Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troje ozlijeđenih

Istra: Sudar autobusa i osobnog automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na cesti Barban - Most Raša, danas oko 15,30 sati, najmanje su tri osobe ozlijeđene u sudaru osobnog automobila i autobusa tvrtke Brioni-Pula.

Prema prvim informacijama, nesreća, koja se dogodila na nešto više od jednog kilometra podno Barbana u smjeru Mosta Raše, ozlijeđeni su vozač i dvoje putnika iz automobila Kia Pride, piše Glas Istre. Kia, koja se kretala u smjeru Mosta Raša, najvjerojatnije je zbog brzine i skliskog kolnika prešla na suprotni kolnički trak i frontalno se sudarila s autobusom tvrtke Brioni-Pula.

Pročitajte i ovo Nasukani brod - 1 Mještani strahuju od onečišćenja Nastavak pomorske havarije u Istri: Ministarstvo je zabranilo približavanje nasukanom brodu Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu

Na mjesto nesreće upućena su i dva kamiona Javne vatrogasne postrojbe iz Pule, no njihova intervencija ipak nije bila potrebna. Pomoć unesrećenima, prije dolaska hitne medicinske pomoći, odmah nakon sudara pružili su vozači autobusa. Glas Istre neslužbeno doznaje da je jedna ženska osoba iz Kie zadobila teške ozljede. Promet se zbog sudara, a kasnije i očevida, tom dionicom odvijao jednim kolničkim trakom, a potpuno je normaliziran oko 18 sati.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene