Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Banja Luka: uhićena osoba-prijetnja Bushu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Banjoj Luci je temeljem razmjene informacija s hrvatskom policijom uhićena jedna osoba za koju se smatralo da je na neki način "neizravno sigurnosno osjetljiva" za posjet američkog predsjednika Georgea Busha Hrvatskoj, izjavio je u petak direktor policije Republike Srpske Uroš Pena, a prenijeli lokalni mediji.

"Uhićen je zbog određenih saznanja da se bavi trgovinom oružja" i još nekim poslovima, izjavio je Pena novinarima u Banjoj Luci, dodavši da je uhićena osoba predana nadležnom tužiteljstvu.

Pročitajte i ovo Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje uhićena je Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..." Slika nije dostupna Dodik prijeti referendumom o reformi policije

Pena je izjavio da je u povodu posjeta američkog predsjednika Hrvatskoj bilo razmjene informacija između policije RS i Hrvatske radi stvaranja što bolje sigurnosne situacije.

Po Peninim riječima, policija RS ne samo da surađuje s policijama susjednih zemalja nego i organizira zajedničke akcije presijecanja narkokanala i rješavanja pojedinih ubojstava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene