Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspješna inovacija

Hrvatski digitalni shopping asistent u Silicijskoj dolini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poduzetnica Ivana Maršić je osmislila aplikaciju koja štedi vrijeme koje inače izdvajamo za odlazak u kupnju.

Zamislite da se vozite u autobusu, a bliži se dan vaše promocije ili vjenčanja. Morate kupiti košulju, hlače, torbu i sve ostalo što vam je potrebno, a vremena je malo. Ivana Maršić, poduzetnica iz Podstrane pobrinula se da se sve to može obaviti s jednog mjesta.

Preko njezine aplikacije 'Myrio' vrlo lako možete obaviti kupnju ili rezervirati komad odjeće pa ga poslije podignuti. Pametna aplikacija, naime, štedi vrijeme koje se inače potroši na pretraživanje trgovina , odnosno na odabri kombinacija koje najbolje odgovaraju onome što smo kupili.

>> Mladi Hrvat svojom aplikacijom osvojio New York, pomaže mu i baka!

Unatoč jakoj i brojnoj konkurenciji, aplikacija je izabrana za usavršavanje u svjetskom središtu IT industrije- Sicilijskoj dolini. Dio tima se i sad nalazi tamo, a uskoro planiraju objaviti i nove verzije shopping softvera za iOS i Android mobilne platforme. Zanimljivo je spomenuti i da je aplikacija osvojila i Teslino zlatno jaje za inovaciju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zapošljavaju i još će Hrvatska Silicijska dolina: Izazov je naći radnike, a plaća je iznadprosječna Slika nije dostupna Odabrali stranu JE LI TRUMP GOTOV? I titani visoke tehnologije su protiv njega

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene