Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brabus G63 s dorađenim 5.5-litrenim V8 bi-turbom dostavlja čak 620 KS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brabus je pripremio poseban paket nadogradnji za najnoviji Mercedes-Benz G63 AMG koji donosi povečanje snage na ukupno 620 KS.

Snage nikada dosta. To su očito imali na umu stručnjaci iz AMG-a pa su već nabrijani 5.5 litreni V8 motor dodatno osnažili. Tako uz pomoč dva turbo punjača ova beštija na kotačima razvija punih 620 KS (standardno 536 KS) i 800 Nm okretnog momenta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Volvo Sport P1900 Što kažete na ovaj prekrasan kabriolet iz 1956. godine? Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom

Ovaj potentan agregat uparen je sa 7-stupanjskim AMG Speedshift Plus 7G-TRONIC mjenjačem što omogućava Mercedesovom terencu prepoznatljivog klasičnog izgleda da od nule do stotke ubrza za 5,1 sekundu i dostigne elektronički ograničenu maksimalnu brzinu od 230 km/h.

Brabus je uz povećanje snage u novi tuning paket ubacio i novi set masivnih 23-inčnih alu-naplataka s dvostrukim krakovima i žuto obojana kočiona kliješta. Među ostalim treba također spomenuti i poseban ovjes za dodatnu udobnost u vožnji i ispušni sustav s podesivim radom ventila.

Unatoč činjenici da je snažniji od svog prethodnika, G63 troši skoro isto goriva zahvaljujući Start/Stop sustavu. Točnije, prosječna potrošnja kreće se oko 14.0 l/100km dok su emisije CO2 362 g/km. Pretpostavljamo da je to mjereno u tunelu, nizbrdo, bez upaljenih elektronika i putnika u automobilu!!!

U unutrašnjosti putnici mogu uživati u Designo kožnim presvlakama romboidnog uzorka i ukrasnim detaljima u Piano crnoj boji dok dojam zaokružavaju ekskluzivni tepisi.

Na domaćem njemačkom tržištu G63 prodavat će se po početnoj cijeni od 142,000 eura.

 

►►►   Brabus doradio CLS Shooting Brakea

►►►   Smart i BRABUS slave 10 godina suradnje

►►►   Brabus Rocket 800 – najbrža limuzina na svijetu

 

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene